Actueel
Dru Yoga en meditatie weekend 'Vrede in jezelf'.
Vrede in jezelf

Het Dru Yoga en meditatie weekend wordt gegeven op de Maanhoeve in Exloërveen Dit is een prachtige inspirerende plek om helemaal tot rust te komen! 

Iedere dag gaan we op zoek naar de bron van vrede en geluk, waarvan we weten dat hij bestaat. Toch lopen we hem telkens mis door onze huidige levensstijl die veel van ons vergt. We zijn vaak voortdurend bezig om deadlines te halen, we leven in de hoogste versnelling en onze agenda's zijn overvol met allerlei afspraken die we belangrijk achten. Wanneer we aan een goede vriend of kennis vragen 'Hoe gaat het met je ?' dan krijgen we vaak het antwoord 'Ik heb het Druk'. Het Japanse karakter voor druk betekent letterlijk 'je Hart kwijt raken'. 

In dit yoga weekend zul je verrast zijn dat door simpele maar effectieve technieken we weer verbinding kunnen maken met ons hart. Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het hart genoemd. Aangezien het hart en de hersenen voortdurend communiceren en elkaar wederzijds beinvloeden kun je het hart gebruiken om negatieve gedachten te veranderen. Hierdoor zullen negatieve emoties en stress snel minder worden. We werken o.a. met EBR ’s  (Energie Block Releases sequenties) om spanning en blokkades op te heffen. Specifieke Dru Yoga houdingen en praktische vredesoefeningen helpen ons rust en helderheid te krijgen. Dit geeft meer inzicht in ons huidige leven.

Naast Dru Yoga zullen we ook veel aandacht besteden aan Mindfulness.  Door mindfulness te combineren met Dru Yoga hebben we de sleutel in handen om vreugdevol en in vrede in het Hier en Nu te leven, zonder pijn van het verleden en zorgen over de toekomst. Wanneer je in het Nu leeft, heb je een afspraak met het leven. Daar raak je het stille punt van No-Mind aan, waar het bij Dru Yoga om gaat.

Er is tevens veel ruimte om in de tuin (Hof van Karuna) te wandelen en hier de stilte en verbinding met onszelf en de natuur te ervaren. Kortom een heerlijk weekend om helemaal op te laden, emotioneel in balans te komen en vrede te ervaren in het hoofd.

Het weekend is voor iedereen geschikt. Plezier en ontspanning staan bovenaan !

Kosten voor het gehele weekend zijn  € 225,- inclusief 2 overnachtingen en volledig pension

Tijdstip
01 Jun 2018 17:00 tot 03 Jun 2018 17:00

Adres 'De Maanhoeve'  Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen

Opgave telefonisch (0595 851338), contactformulier website (www.drulotus.nl) of via de mail healing.now@home.nl


Aanmelden kun je doen via het contactformulier op onze website. Hier kun je je naam, email, en de groep van je keuze invullen. Je zult dan spoedig bericht van ons krijgen over het verdere verloop. Wanneer je al hebt aangemeld dan hoef je niet opnieuw aan te melden.

Wanneer je een aanmelding hebt gedaan dan rekenen we op je komst.
Voor actuele informatie zie onze nieuwsbrief.