Actueel


Bijlage Dru Yoga dag, 2 juli 2017: De kracht van het hart

Dru Yoga en Lifestyle


Vanaf woensdag 12 april starten de nieuwe Dru Yoga lessen met als thema 'Dru Yoga en Lifestyle' Veel mensen ervaren veel voordelen (o.a. beter in  je vel komen en meer rust in het hoofd) bij het beoefenen van Dru Yoga. De effecten kunnen echter nog veel groter worden wanneer je Dru Yoga meer kan integreren in je dagelijks leven. In deze nieuwe cursus krijg je praktische handvaten om een levensstijl te creeren die meer in balans is.

Dit doen we door:

De cursus is geschikt voor iedereen. Plezier en ontspanning vormen de basis.

Lestijden:
Woensdag van 20.15 – 21.45 u.
Donderdag van 20.15 – 21.45 u.
Vrijdag van 10.00 – 11.30 u.
Tarief: € 110,- per 10 lessen 

Info en opgave: www.drulotus.nl, 0595 851338
Dijksterweg 38 in Kleine Huisjes (Kloosterburen)

Graag 5 minuten voor de start van de les aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.
Wanneer je een les niet kunt komen dan kun je je telefonisch of via de e-mail afmelden.
Er bestaat dan de mogelijkheid dat je de les in een andere groep kunt inhalen.

Het lesgeld (€ 110,-) kun je binnen twee weken overmaken op bankrekening NL97 ASNB 0709 0481 73 t.n.v. Heleen Zeilstra, Dru-Yoga, o.v.v. van je voor- en achternaam.


Nieuwe Dru Yoga groep voor Chronische Rug- en GewrichtsklachtenVanaf donderdag 13 april starten we een nieuwe Dru Yoga groep specifiek voor mensen met chronische rug- en gewrichtsklachten. Ook is deze crusus geschikt voor mensen met een andere vorm van chronische klachten. Dit programma is ontwikkeld door Dr. Mansukh Patel, Dr. Coby langford en Irene ten Berge. Alle drie opgeleid als arts en ze zijn senior Dru Yoga docenten.

Zorg voor de rug
In deze cursus worden mensen met chronische rug- en gewrichtsklachten uitgenodigd om weer in beweging te komen. De cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen en oefeningen om thuis te doen. De cursus wordt langzaam opgebouwd. Uiteraard beweegt iedereen binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. In het Dru Worldwide centrum  in Wales heeft dit specifieke programma al vele prachtige resultaten geboekt. Er is gebleken dat de oefeningen grote effecten hebben: de rug- en gewrichtsklachten nemen enorm af en vaak verdwijnen ze helemaal.
Door middel van vloeiende bewegingen en speciale houdingen krijgt het lichaam de kans om te ontspannen, te versterken en weer in beweging te komen. Na de cursus bestaat er de mogelijkheid om door te stromen naar de reguliere yogalessen.

Lestijden:
Donderdag van 09.00 – 10.30 u.
Tarief: € 135,- per 10 lessen 


Info en opgave: www.drulotus.nl, 0595 851338
Dijksterweg 38 in Kleine Huisjes (Kloosterburen)

Graag 5 minuten voor de start van de les aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.
Graag een berichtje wanneer je niet kunt komen

Het lesgeld (€ 135,-) kun je binnen twee weken overmaken op bankrekening NL97 ASNB 0709 0481 73 t.n.v. Heleen Zeilstra, Dru-Yoga, o.v.v. van je voor- en achternaam.

Voorafgaand aan de cursus volgt een intakegesprek.

 

Cranio Sacraal


Iedere maandag van 09.00 - 20.00 cranio sacraal behandelingen in de stad Groningen. De praktijk is gevestigd in een prachtig pand aan de Hereweg 100. Voor verdere informatie zie contact en locatie, aanklikken 'locatie Groningen'. cranio

Tarief: Behandeling à 90 min, € 75,- / € 90,- ⃰
Behandeling op afspraak, vergoeding door zorgverzekeraars

⃰ Tarief afhankelijk van inkomen en vergoeding (voor voorwaarden zie website)